Pane Nostrum
Coraz lepiej i częściej wychodzi z naszego pieca chleb na naturalnym zakwasie, tym razem tylko z mąki pszennej i żytniej, chrupiący i smaczny.
Piękną formę uzyskał przez wypiek w miedzianej i ocynowanej brytwance, wyprodukowanej przez rzemieślników firmy Navarini w Ravina di Trento.
Rodzina Navarini posiada również bardzo interesującą kolekcję przedmiotów z miedzi z różnych epok, muzeum w średniowiecznych wnętrzach znajduje się zaraz obok warsztatu rziemieślniczego. Gorąco polecam!
Piękną formę uzyskał przez wypiek w miedzianej i ocynowanej brytwance, wyprodukowanej przez rzemieślników firmy Navarini w Ravina di Trento.
Rodzina Navarini posiada również bardzo interesującą kolekcję przedmiotów z miedzi z różnych epok, muzeum w średniowiecznych wnętrzach znajduje się zaraz obok warsztatu rziemieślniczego. Gorąco polecam!
Komentarze
Prześlij komentarz